Saumur NAF CDI*** dag 4: 69,41% in de kür

Dankzij de 7e plaats in de Inter I van afgelopen zaterdag waren Tess en Zaniro geplaatst voor de afsluitende kür op zondag 25 september. De beste 15 combinaties van de Inter I mochten aan de kür deelnemen. Ze mochten om 15:27 als 9e combinatie aan de start komen.

Zaniro voelde nog steeds fit aan en was ontspannen. Tess startte net na de pauze maar moest in de wedstrijd hal even wachten omdat een jurylid nog niet op zijn plaats zat. De voorbije dagen was Tess na één ronde rond de ring direct de ring ingegaan op te starten. Dit kon nu niet waardoor Zaniro toch wat spanning opbouwde door drukte rond de ring.
De proef was wat loperig en spijtig genoeg kwam Tess al vroeg in de proef voor de muziek. Dit mocht de pret niet drukken. De jury gaf een mooi percentage van 69,41% en de combinatie behaalde hiermee een 8e plaats. Zaniro mocht hierdoor weer een ere ronde lopen tijdens de prijsuitreiking maar Tess heeft ervoor gekozen deze niet mee te rijden. Op deze manier is het concours rustig afgesloten voor hem.

Na de kür was het snel inladen om de rit naar huis in te zetten. Om 17:20 vertrok het gezelschap uit Saumur en na een vlotte rit van 10 uur stond Zaniro weer in zijn stal. Alles is heel goed verlopen. Zaniro heeft heel constant gescoord en liep in elke proef mee bij de top 10. Tess kijkt met trots terug op Zaniro zijn Internationale debuut.

Hieronder vindt u het volledige verloop van de wedstrijd en de uitslag.
Saumur NAF CDI*** reis en dag 1: vet check
Saumur NAF CDI*** dag 2: Prix St. George 67,89%
Saumur NAF CDI*** dag 3: Zaniro in de prijzen Inter I 67,98%

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.