Internationaal debuut Zaniro tijdens Saumur NAF CDI***

Van 22 tot 25 september vindt “La Grande Semaine de dressage de Saumur” plaats op de accommodatie van Ecole Nationale D’Equitation te Saumur, Frankrijk. Zaniro en Tess zullen aan de start komen tijdens de Saumur NAF CDI** in de Lichte Tour.

Het zal een spannende ervaring zijn, het concours is namelijk het grootste dressuurconcours dat wordt georganiseerd in Frankrijk. Tijdens deze week komen de verschillende stappen van de dressuur aanbod. De beste gefokte dressuurpaarden van 3 maanden tot en met 3 jaar oud worden verkozen, daarnaast wordt de finale van de jonge dressuurpaarden van 4 jaar tot en met 6 jaar oud gereden en ten slotte wordt er een internationaal dressuurconcours georganiseerd (Saumur NAF CDI***).
Tess en Zaniro zijn al meermaals op meerdaags concours geweest maar dit zal de eerste keer zijn dat ze internationaal aan de start komen.
De voorbereiding is reeds begonnen. Na een vakantie periode van Zaniro is de training weer volledig opgenomen en wordt er stilaan meer wedstrijd gericht getraind.

Het is een lange reis van 8 uur naar Saumur. Zaniro krijgt tijdens de reis gezelschap van het paard van Dominique Rombouts, een andere Belgische deelneemster. De 2 paarden hebben reeds een geslaagde proefrit achter de rug waar ze elkaar hebben leren kennen.

Op woensdag 21 september reist het gezelschap af naar Saumur. De vetcheck is pas donderdag namiddag maar voor een rustige voorbereiding wordt er woensdag alvast gereisd. Vrijdag 23 september wordt de Prix St. George gereden en zaterdag 24 september de Intermediaire I. Als alles vlot verloopt zullen Tess en Zaniro op zondag de kür rijden.

Naar gewoonte zullen er op de website verslagen volgen van het concours!

Internationaal debuut Zaniro tijdens Saumur NAF CDI

Benieuwd naar de behaalde resultaten?
Dag 1: reis en vet check 
Dag 2: Prix. St. George 67,895%
Dag 3: Zaniro in de prijzen Inter I 67,895%
Dag 4: 69,41% in de kür

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.