Uitslag 2e wedstrijddag FDE

Donderdag 4 augustus was het rustdag voor Zaniro, dit betekende echter niet veel rust voor hem.

Vaste trainster Karin Retera kwam over voor een training. Zaniro werd hard aan het werk gezet en de puntjes werden terug op de i gezet voor de Inter I. Door deze training was er weer goede moed voor de Inter I.

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft Zaniro zich goed gedragen in zijn concoursbox. Het avond programma van FDE bracht wat geluid met zich mee waar hij een klein beetje onrustig van werd. Maar, hij hield het vrij rustig in zijn stal.

Tess en Zaniro werden pas rond 17:00 uur in de ring verwacht en konden daarom rustig voorbereiden. Het losrijden en de proef vond binnen plaats, wat duidelijk minder spanning met zich meebracht.

In de wedstrijd piste vond hij de jury opstelling nog wel eng, maar Tess stuurde hem er rustig langs. De focus in de proef lag op controle wat af en toe ten kosten ging van de activiteit en daarbij ook de verzameling. De proef werd beoordeeld met 65,132%. Helaas was dit niet genoeg om de score van woensdag in te halen, Tess en Zaniro zijn nipt niet geselecteerd voor de Kür. Dus, op naar zaterdag waar de troosting finale wordt gereden in de voormiddag. Dit is opnieuw de Inter I proef.

uitslag 2e wedstrijddag FDE

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.